Back to All Events

Stockholm - Mälardalen: Mötesplats och årsmöte

  • Trivector Traffic 16 Barnhusgatan Stockholm, Stockholms län, 111 23 Sweden (map)

FFS Stockholm Mälardalen bjuder in till kombinerat årsmöte och mötesplats hos Trivector Traffic!

Årsmötet inkl årsberättelse FFS Sthlm-Mälardalen 2018-03-15.docx

Protokoll

Trafikplaneringshistorien i Sverige är en brokig resa! Den här kvällen startar vi på 1950-talet. Hur såg man förr på de trafikstrukturåtgärder som vi idag sliter vårt hår över? Följ med på färden genom trafikplaneringen där vi följer modesvängningarna för att slutligen landa i dagens syn på mobilitet (och kanske framtidens…?).

Den 15 mars bjuder Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm Mälardalens lokalgrupp in till en mötesplats som blir en kombination av årsmöte och ett spännande tema. Vi håller denna gång till hos Trivector Traffic vid Norra Bantorget i Stockholm

Datum: 15/3 2018

Tid: 17:30-20:00

Adress: Barnhusgatan 16, Stockholm

 

Earlier Event: February 28
FFS Södra: Årsmöte och föredrag
Later Event: March 22
Nationellt årsmöte 2018