Back to All Events

Snicksnack: Den temporära staden

  • Jubileumsparken Sverige (map)

Kom och häng med oss i Jubileumsparken!

Föreningen för samhällsplanering väst kommer i år att ha sin traditionella sommaraktivitet i Frihamnen. Du har säkert läst om det, sett spektakulära bilder och kanske vågat dig dit - oavsett så vi hoppas att du vill uppleva Jubileumsparken med oss!

Vi kommer att prata om de temporära aktiviteterna som bastun, badet, lekberget, stadsodlingen, seglingen men också bostäderna med tillfälliga bygglov som snart dyker upp. Vad innebär det att parken är byggd tillsammans med aktörer från hela staden?Vad ger de för permanenta avtryck trots sin temporära karaktär?

Ia Kjellsdotter från Passalen börjar med att visa oss runt och berätta om verksamheterna på plats. Bastun och badet är öppet från kl. 17-21. Vi kommer att bjuda på grillkorv med tillbehör (även vego)

Varmt välkomna!

Anmälan sker senast 26 juni genom att maila till ffs.vast@gmail.com eller genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande.

Namn *
Namn
Är du medlem i Föreningen för Samhällsplanering *