Back to All Events

Årsmöte och föredrag i Uppsala

OBS! Med anledning av risk för smittspridning av Corona-virus kommer årsmötet hållas på distans via digital länk. Vi kommer använda verktyget Zoom som går att nå via webben eller via app på telefon eller dator. Det går också att ansluta från ’Skype for Business’.

Anmäl dig även fortsatt nedan om du vill vara med så vi vet hur många vi blir. Har du frågor är du välkommen att maila till kansli@planering.org. Väl mött i det digitala rummet!

Join Zoom Meeting https://kth-se.zoom.us/j/346460223

Join by Skype for Business https://kth-se.zoom.us/skype/346460223

Att ansluta till Zoom: 
1. Klicka på alternativt kopiera in länken i din webbläsare. Zoom fungerar bäst i Google Chrome. https://kth-se.zoom.us/j/346460223

2. Välj alternativet "continue in browser"
3. Klicka på ”Unmute” och ”Start video” i vänstra nedersta hörnet.
4. Klart!
5. Tänk på att klicka på ”Mute” när du själv inte pratar.
6. Om din uppkoppling är dålig, stäng av videon.

Föreningen för samhällsplanering och Uppsala kommun bjuder in till årsmöte och två intressanta föredrag. Lär dig mer om Uppsalas arbete med jämlikhet i stadsplaneringen och kommunens satsningar på infrastruktur från två engagerade strategiska samhällsplanerare. Efter föredragen hålls det nationella årsmötet.

Handlingar till årsmötet finns tillgängliga under länken http://www.planering.org/handlingar.

Program årsmöte

17:00-17:15 Samling

17.15-18.00      Föredrag

Jämlikhet i Stadsplaneringen i Uppsala: nya angreppssätt och fokus. Örjan Trapp, Strategisk samhällsplanerare, Stadsbyggnadsförvaltningen.

Uppsala växer: förskjutning åt sydost och Uppsalapaketet. Marie Nenzén, Strategisk samhällsplanerare, Stadsbyggnadsförvaltningen.

Presentationen följs av samtal.

18.00-18.45    Årsmöte FFS. Tid för efterföljande frågor och samtal.

 

Plats: Sker via länk

Anmälan:

Årsmötet är gratis och öppet för alla. Anmälan krävs, senast den 20 mars via formuläret nedan.

Personuppgifter hanteras enligt GDPR, sparas endast under den tid som de är av användning för oss och kommer inte att spridas. Läs mer på http://www.planering.org/hantering-av-personuppgifter.