Back to All Events

ZOOMSNACK: Användardriven stadsutveckling (video)

Se inspelningen av ZOOMSNACK: Användardriven stadsutveckling i efterhand!


OBS! Detta avser ett genomfört evenemang.

Föreningen för samhällsplanering Väst introducerar Zoomsnack - ett helt digitalt forum för trygg och säker diskussion.

När samhället förändras ska väl inte vi vara sämre? Vi tar tillfället i akt och börjar med digitala Snicksnack över Zoom - Zoomsnack helt enkelt! Alla är välkomna att följa med live, ställa frågor och diskutera med talarna eller titta efteråt på det inspelade materialet som läggs ut på www.planering.org

Våra talare är Karin Andersson och Johanna Bratel från DIS/ORDER. De driver kreativa och konstnärliga stadsutvecklingsprojekt med användaren i centrum. Deras projekt utmanar normer och ställer saker på sin spets för att öppna upp nya tankebanor. Därför tycker vi på FFS är det är särskilt intressant att höra deras erfarenheter just nu!

Karin och Johanna kommer att berätta om hur de jobbat medskapande i två olika projekt, varför de ser landskapsarkitektur som ett verktyg för demokratiutveckling och hur det kommer sig att de så ofta jobbar tillsammans med barn och ungdomar.

Delta genom länken: https://rise.zoom.us/j/69038057769

Förbered dig gärna genom att ladda hem Zoom. Följ sedan länken när mötet börjar eller fyll i siffrorna i slutet som ID när du öppnar Zoom (https://zoom.us/signup).

Zoomsnack är öppet för alla! Ingen anmälan krävs. Kontakta föreningen på email: ffs.vast@gmail.com Vill du veta mer om föreningen eller bli medlem, gå in här: www.planering.org

Varmt välkomna!

Earlier Event: March 26
Årsmöte och föredrag i Uppsala
Later Event: September 3
Stadsvandring i Röda bergen