Back to All Events

Möjlighetsfönster – Planering i pandemins spår

Välkomna till lanseringswebinariet för senaste numret av PLAN med temat Planering och pandemi. Kom och lyssna på intressanta samtal om hur vi kan utnyttja det möjlighetsfönster som pandemin har gett för att skapa en hållbar omställning av samhället.

Webinariet inleds med en presentation av senaste numret av PLAN på temat Planering och pandemi från våra redaktörer. Därefter får vi lyssna till intressanta föredrag från fastighetsägarna och Nordregio som intervjuats i det senaste numret. Vi får också lyssna till föreningens partner AFRY. Vi avslutar med en panel med föredragshållarna.

Moderator för lanseringen är Mustafa Sherif från föreningens partner AFRY.

 

Agenda

  • Hej och välkomna från föreningen, redaktörerna och Afry, Mustafa Sherif stadsplanerare Afry samt representant från FFS.

  • Pandemin som möjlighetsfönster i den gröna, digitala och sociala omställningen - Linnea Löfving, Forskare, Nordregio

  • Distansarbete och distanshandel – det nya normala – spaning kring hur staden, kontoret och hemmet påverkas, Helena Olsson chef för stadsutveckling på Fastighetsägarna Stockholm

  • Tänk om… nya möjligheter för livet i staden - Hanna Cedergren Kaplan, Landskapsarkitekt, Sektionschef Samhällsplanering, AFRY

  • Paneldialog med föredragshållare

När: 8 december klockan 12:00-13:00

Var: Digitalt via zoom (länk skickas till deltagare inför mötet)

Earlier Event: December 2
Stadsvandring i Norrköping
Later Event: February 1
De digitala detaljplanerna är här!