Back to All Events

Snicksnack: Stadsvandring - Selma center


  • Selma Lagerlöfs torg Hisings Backa, Västra Götalands län, 422 48 Sweden (map)

Välkomna på årets sommarutflykt med Föreningen för samhällsplanering till Selma Center där vi tittar närmare på stadsutvecklingen av Selma Lagerlöfs torg.

Enligt tradition bjuder FFS in till en sommarutflykt, men i år på ett lite nytt sätt. Vi kommer att ha ett gäng talare som alla varit involverade i utvecklingen av Selma Lagerlöfs torg. De kommer att stå utspridda på olika platser utomhus och deltagarna får i mindre grupper gå mellan talarstationerna. Vi kommer att få höra om planprocessen, tävlingen kring parken, landskapsarkitekturen, genomförandet och visionerna - ett fullspäckat program helt enkelt!

Hela stadsvandringen genomförs utomhus oavsett väder.

Alla får ta sig till Selma för egen maskin på det sätt man är bekväm med. Vi kommer att bjuda på kaffe och thé, samt macka. Ange dina kostpreferenser i formuläret.

Vi ser fram emot en spännande stadsvandring under säkra former. Anmälan sker senast 6 september via formuläret nedan. Varmt välkomna!

Anmäl dig här:

Personuppgifter hanteras enligt GDPR, sparas endast under den tid vi har användning av dem och kommer inte att spridas. Läs mer på http://www.planering.org/hantering-av-personuppgifter

Earlier Event: September 3
Stadsvandring i Röda bergen
Later Event: September 18
Studiebesök Västra länken (inställt)