Annonsera i sommarnumret av PLAN

Ta chansen att annonsera i kommande numret av PLAN, som utkommer midsommarveckan. Kommer ni söka nya medarbetare till er arbetsplats under sommaren, göra reklam för kommande seminarier/konferenser under hösten - se till att ha plats i vårt sommarnummer. Kontakta vår annonsansvarige Mats J Lundström under nästa vecka. Nummer 3 av PLAN kommer ha temat "Nya boendeformer". All information om annonser hittar ni här , och nedan lite kortfattat vad prisnivån ligger på. Vi tar också in annonser på vår Webb och i vårt elektroniska nyhetsbrev ePLAN. Ni har också kombinationspriser för webb, Plan och ePLAN. För mer information och bokning av annonser i PLAN, ePLAN eller webben, vänligen kontakta FFS annonsansvarige Mats Johan Lundström: mats.lundstrom@abe.kth.se Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Annonspriser i PLAN

Svartvitt 4-färg
Helsida: 9000 11000
Halvsida: 4800 6800
Kvartssida: 2600 3600

Tillägg för annons på omslagets baksida är 20 % (färg) och för omslagets insida 10 % (färg).

PLAN är momsbefriad. Priserna gäller vid leverans av färdig annons. Om vi ska göra annonsen tillkommer timkostnad.

PLan nr 2 år 2014

Omslaget på PLAN nr 2 med temat Landsbygd i utveckling