Medlemsrekryteringskampanjen FFS+1 år 2014 går in i ett sludskede

Utvecklingen av samhällsplaneringen och planerarrollen står aldrig still. Föreningen för samhällsplanering (FFS) verksamhet har därför uppdaterats under senare år. Nu vill vi ta ytterligare ett steg och vässa vår verksamhet, men för det behöver vi bli fler medlemmar. Medlemsrekryteringskampanjen FSS+1 innebär att varje medlem tar ansvar för att rekrytera en till medlem. En liten insats från många kan ge stor effekt. Värva din arbets- eller studiekollega, eller varför inte se till att din arbetsplats blir organisationsmedlem genom att börja prenumerera på tidskriften PLAN. För att öka motivationen att rekrytera fler medlemmar kommer vi att lotta ut fria medlemskapsår till de som hjälper till att rekrytera fler FFS-medlemmar. Den medlemsrekryteringskampanjen FFS+1 som vi bedrivit går nu in i sitt slutskede och pågår fram till den 31/3, därefter gör vi en lottdragning vilka som vinner priset i form av ett fritt medlemskapsår 2014. Avsikten är därefter att kampanjen fortsätter under det fortsatta året, och att det också lottas ut priser i form av fritt medlemskapsår i mars 2015.

Är du inte medlem ,men vill bli det så hittar du all information här.

ffsplus1