Back to All Events

Mötesplats med tema Skärholmen/Kungens kurva och lokalt årsmöte

  • Tema arkitekter 25 Hantverkargatan Stockholm, Stockholms län, 112 21 Sweden (map)

Nu är det snart dags för uppstarten av 2019 för FFS Stockholm-Mälardalen, och den blir såklart storstilad!

Vi har en fullspäckad agenda, ett spännande tema- och ännu mer spännande inbjudna gäster!

Den 7 februari ses vi hos Tema arkitekter på Hantverkargatan i Stockholm, och kommer under kvällen att få höra representanter från såväl Tema som Huddinge kommun och Stockholms stad berätta om det pågående arbetet med utvecklingen av Skärholmen och Kungens kurva.

Kungens kurva utvecklas från Skandinaviens största handelsplats med närmare 30 miljoner besökare per år även till en levande stad med cirka 3500 nya bostäder, skolor och mer service. Stadsutvecklingsprojektet Fokus Skärholmen drivs inom Skärholmens stadsdelsnämndsområde, med ambitionen att över 4000 nya bostäder ska byggas.Dessutom behövs fler förskolor, skolor, mer närservice, mötesplatser och satsningar på parker och grönområden. En viktig målsättning i projektet är att utveckla området med social hållbarhet i fokus. Tillsammans är de bägge projekten en utpekad regional stadskärna, som gemensamt arbetar för att minska barriärerna mellan områdena och låta staden växa samman över kommungränserna.

Årsberättelse 2018

Protokoll från årsmöte

Kvällen avslutas med att FFS Stockholm-Mälardalen håller sitt årsmöte.

Hållpunkter 7/2:

17.30-18:00: Mingel och enklare förtäring/dryck

18:00-19:30: Dragningar av representanter från Tema, Huddinge kommun och Stockholms stad

19:30-20:00: Paus/Årsmöte FFS Stockholm-Mälardalen

Varmt välkomna!

Anmälan sker nedan senast 2/2 2019.

Namn *
Namn
Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more
Earlier Event: November 22
Pubsnack