Back to All Events

Pubsnack - Upplev samhällsplanering med virtuella verktyg

  • Lindholmen Science Park AB 5 Lindholmspiren Göteborg, Västra Götalands län, 417 56 Sweden (map)

Inom samhällsplanering jobbar vi dagligen med kartor och geografisk information. Men nu börjar kartor få liv och fyllas med mer information, fler möjligheter och nya sätt att visualisera stadsutveckling!

Föreningen för samhällsplanering (FFS) och GIS-väst har ingått ett spännande samarbete för att få planerare, arkitekter, ingenjörer och GIS-samordnare att upptäcka varandras resurser och kompetens. Tillsammans kan vi ta oss an mer komplexa utmaningar, jobba mer strategiskt och visualisera städers utveckling - både historiskt och i framtiden.

Vi bjuder därför tillsammans in till ett Pubsnack! Vi börjar med inspirerande demonstrationer på scenen och sen fortsätter vi att mingla, snacka, smida planer och varför inte testa ett par VR-glasögon? Vi hoppas att vi ska kunna bidra till nya insikter, kreativa idéer och enklare samarbete i branschen!

Vi sätter upp en läskande bar med alkoholsvaga drycker. Till det bjuds matiga tilltugg.

Pubsnack är gratis och öppet för alla! Anmälan sker senast 19 juni genom att fylla i formuläret nedan

Varmt välkomna!

Fullsatt! Anmälningsformuläret är stängt.