Back to All Events

Snicksnack: Från vision till verklighet - här är verktygen!

  • Norconsult 11 Theres Svenssons gata Göteborg, Västra Götalands län, 417 55 Sweden (map)

The problem is not the lack of policies, strategies or initiatives, but the translation thereof into effective implementation

Så inleds rapporten med verktyg som ska ta visioner till verklighet inom stadsutveckling. Göteborgs Stad har tillsammans med Nelson Mandela Bay Municipality i Sydafrika genomfört ett erfarenhetsutbyte kring hur vi kan bli bättre på att implementera politiska visioner och strategier. Bo Aronsson har varit en av de två projektledare som har lett arbetet och kommer hit för att berätta mer!

De slutsatser som har dragits i projektet har sammanfattats i en ”toolkit” (verktygslåda), som är av intresse för alla som arbetar med stadsutveckling. Inte minst de som verkar i en kommun eller arbetar med uppdrag som baserar sig på politiska beslut. Efter den inledande presentationen startar vi upp en gemensam diskussion och snicksnackar i mindre grupper.

Läs mer om arbetet här

Anmälan sker genom att fylla i formuläret nedan eller genom att maila till ffs.vast@gmail.com.

Fika beställs i samband med anmälan - bindande! Föreningen sponsrar medlemmar. Andra betalar 60 kr.

Inbjudan (.pdf)

Namn *
Namn
För- och efternamn
T ex kostrestriktioner eller allergier
Medlemskap *