Back to All Events

Stadsdrömmar - Arkitekturfilmfestival i Växjö


  • Kulturhuset Palladium 12 Storgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Välkommen till Stadsdrömmar, en arkitekturfilmfestival i Växjö!

21-22 November 2015

Arkitekturfilmfestivalen genomfördes tillsammans med flera andra föreningar: Folkets Bio i Växjö, Växjö Arkitektur Förening, Sveriges Arkitekter Jönköping Kronoberg, Växjö kommun, Kulturförvaltning samt Planeringsenheten.

Arkitekturfilmfestivalen ägde rum lördag-söndag 21-22 november 2015 i Palladium, Folketsbio. Stadsarkitekten i Växjö: Henrik Wibroe var moderator under de 2 dagarna. Det visades både filmer om arkitektur och samhällsplanering samt spelfilmer där arkitekturen har en avgörande roll.

Festivalen var öppen för och vände sig till alla, under festivalen folk pratade och diskuterade om arkitektur och stadsplanering. Genom film, bildspel, affischer, installationer, m m, fyllde Palladium Folketsbio av andan om arkitektur, stadsdrömmar och planering!

Program

Klicka här för att läsa programmet.

Biljetter

Ett tvådagarspass kostar endast 100 kr och köps på www.biljettkiosken.se/stadsdrommar.

Information

Föreningen för Samhällsplanering

Susana Pesce 0733-69 72 77

Folkets Bio

Elisabeth Cederholm, 0705-67 10 07

 

FFS Region Sydost, arrangerar Arkitekturfilmfestivalen, i samarbete med Folkets Bio i Växjö, Sveriges Arkitekter Jönköping- Kronoberg och Växjö Arkitektur Förening och är sponsrad av Arkitekt Bolaget, Reaktor Sydost och Arkitektkopia. 

Välkommen!